Livebetting och allt du behöver veta

Har du testat livebetting? Hur många gånger har du inte sagt att nu kommer målet, och nån minut senare så blir det mål? Det brukar vara ganska svårt att övertyga vänner om att du visste det, men nu kan du tjäna pengar på det åtminstone!

Så här fungerar Livespel

De flesta spelsajter erbjuder någon form av livebetting. Man kan betta live på allt möjligt, från resultat till vem som gör nästa hörna i fotboll eller får gult kort! Och med tanke på att det är live så skiftar oddsen mycket, så har man tur så kan man få mycket högre odds än innan matchen. Och det är mycket lättare att betta på en match man tittar på. Då kan man se hur motståndarna spela. Om det blir mål och det ena laget anfaller mycket med vassa kantspelare, så är det kanske rätt lägga att spela på hörnor?

Cash-out vid livespel

Om du väljer att spela på de stora marknader så har du även alternativet att stänga spelet. Så om ditt lag ligger under med 1-0 och du känner att de kommer göra mål så kan du lägga en slant på X2, vilket oftast ger odds över 3. Och när målet kommer så kan du stänga spelet och vinna en fin summa oavsett hur matchen slutar.